Relaxte stad
met een
prachtig
centrum

Haarlem
heeft het!

Haarlem heeft een gezellige historische binnenstad en barst van de belangrijke musea en culturele evenementen, originele en hippe winkeltjes, restaurants en terrasjes. Binnen twintig minuten fiets je zelfs naar het strand en de duinen! Je kunt het zo gek niet bedenken of het gemoedelijke en relaxte Haarlem heeft het. En dat maakt Haarlem tot de ideale stad voor werken en wonen.

Wonen in
Haarlem-Oost

De lusten van de stad, de rust van de woonwijk. Wonen op loopafstand van het openbaar vervoer, supermarkt, bakker, slager en groentewinkel. In Haarlem-Oost woon je lekker centraal. Lagere scholen zijn op loopafstand en de binnenstad van Haarlem is tien minuutjes fietsen. Haarlem NS Spaarnwoude is tevens op tien minuutjes fietsafstand. De zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen uit Haarlem zorgt er voor dat je binnen enkele minuten buiten de stad en op de snelweg kunt zijn. De perfecte locatie voor forensen die dichtbij het centrum willen wonen maar snel de stad uit willen zijn.

Stoer,
eigentijds
en stads
wonen

In minder dan 10 minuten fietsen ben je al in het centrum!

Heerlijke koffie bij Vascobelo
De DAKKAS: geniet met een hapje en drankje van het prachtige uitzicht over Haarlem
FRISK: dé hotspot aan het Spaarne
The Governor: van koffie en ontbijt tot diner en borrel. Warme sfeer & een prachtige inrichting
Werelds eten en drinken bij Specktakel
Jopenkerk: Deze biertempel is de perfecte borrelplek

Ben jij geïnteresseerd in een woning van Stoer?

Wil jij hier ook wonen? Schrijf je dan snel in! Je ontvangt dan de inloggegevens voor onze informatie pagina. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom STOER.

Schrijf je direct in

Ontwikkelaar

Makelaar

Bouwer