Eigentijds
en stoer
wonen

FAQ Stoer wonen

Vragen over de woning

Wordt mijn woning opgeleverd met een badkamer?

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Dit betreft een toilet en fontein in toiletruimte. De badkamer bevat standaard een douche, toilet en een wastafel. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar met de kopersbegeleider. Mocht je elders een badkamer willen kopen, dan kan dit ook.

Wordt mijn woning opgeleverd met een keuken?

De woning wordt niet opgeleverd met een keuken. Je bent dus vrij om je eigen keuken te kiezen. Wel leggen wij standaard de aansluitpunten aan conform de verkooptekening van je woning. Mocht je hierin wijzigingen willen aanbrengen, dan kun je dit aangeven tijdens het kopersbegeleidingsgesprek.

Wanneer kan ik bij de kopersbegeleider van de aannemer terecht?

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst neemt de kopersbegeleider van Scholz Groep contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

Algemene vragen

Wanneer start de bouw?

Naar verwachting start de bouw van de woningen in het laatste kwartaal van 2019.

Van wie koop ik de woning?

De grond koop je van EFY Group. EFY Group is de projectontwikkelaar. De woningen worden gebouwd door aannemer Scholz Groep. Met hen sluit je de aannemingsovereenkomst.

Wat is een optie op een bouwnummer?

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is daarmee dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Heb ik recht op bedenktijd na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst?

Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst heb je één kalenderweek bedenktijd.

Hoe lang moet de hypotheekofferte geldig zijn?

Zo lang de datum van de Start Bouw en de levering van de grond nog niet definitief zijn, is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheekofferte. Dit kan bij een hypotheekadviseur.

Ben jij geïnteresseerd in een woning van Stoer?

Wil jij hier ook wonen? Schrijf je dan snel in! Je ontvangt dan de inloggegevens voor onze informatie pagina. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom STOER.

Schrijf je direct in

Ontwikkelaar

Makelaar

Bouwer